Andrei Gheorghe s-a prezentat, miercuri, la sediul Poliţiei Rutiere, pentru audieri.

În urma unui accident rutier petrecut marţi seară pe Bulevardul Kiseleff, permisul de conducere al Şefului Departamentului de Comunicare din Ministerul Finanţelor a fost suspendat, iar în urma testării cu etilotestul, Andrei Gheorghe a refuzat prelevarea de probe biologice.

Poliţiştii de la Brigada Rutieră au înaintat propunerea cercetării pentru vătămare corporală deoarece o pasageră din maşina lovită de autoturismul lui Andrei Gheorghe a acuzat dureri de cap, dar a refuzat să fie dusă la spital.

Dosarul deschis de poliţiştii bucureşteni în care Andrei Gheorghe este acuzat de vătămare corporală şi refuz de recoltare a probelor biologice va fi înaintat procurorilor.

Şeful Departamentului de comunicare din Ministerul Finanţelor a mai spus că s-a prezentat pentru a da declaraţii la Poliţie, în termenul legal de 24 de ore, accidentul fiind înregistrat la o secţie de accidente uşoare.

Şoferul maşinii lovite de Gheorghe a mers la Biroul Accidente Uşoare al Sectorului 1, iar femeia care se afla pe locul din dreapta s-a plâns că o doare capul. A fost chemat un echipaj SMURD care i-a acordat primele îngrijiri medicale, însă femeia a refuzat să meargă la spital. Diagnosticul constat de echipajul SMURD a fost contuzie cervicală, astfel că banala tamponare s-a transformat într-un dosar de cercetare în care Andrei Gheorghe este acuzat de vătămare corporală.