Un fotbalist de la FC Bihor a făcut pasul în prima ligă. Este vorba despre Andrei Gheorghiță, unul dintre cei mai buni sportivi ai echipei orădene în ediția anterioară, care s-a transferat acum la Politehnica Iași.

Evoluţiile lui Gheorghiță din ultimul sezon de la echipa orădeană i-a impresionat pe cei de la Politehnica Iași, formație care în această vară a revenit în prima ligă şi l-a luat în probe.

Jucătorul, care a înscris 13 goluri sezonul anterior pentru "roş-albaştrii" orădeni, aflat în ultimul an de contract cu FC Bihor, a fost ofertat, iar în cele din urmă cluburile s-au înţeles, astfel încât Andrei Gheorghiţă a semnat cu echipa din Iaşi şi va juca din acest sezon în prima ligă.

"Clubul FC Bihor îi mulţumeşte lui Andrei Gheorghiţă pentru contribuţia adusă la echipa "roş-albastră", îl felicită pentru pasul făcut din Liga a III-a direct în prima ligă şi îi transmite mult succes în activitatea sa în continuare!", a transmis conducerea clubului orădean, printr-un comunicat.

În schimb, jucătorul George Cherman, care a fost şi el în probe la echipa Politehnica Iaşi în această vară, se va întoarce la FC Bihor şi se va alătura lotului de jucători condus de antrenorul Florin Farcaş.

El rămâne totuşi în atenţia celor de la Iaşi, care au anunţat că îl vor monitoriza în continuare.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!