Pompierii Detaşamentului 2 Oradea s-au luptat cu flăcările, marţi dimineaţă, în jurul orei 4.25, în satul Uileacu de Munte, comuna Paleu. O construcţie anexă a unei gospodării a luat foc, iar militarii au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea incendiului.

Cel mai probabil, spun pompierii, incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit produs la o motocicletă aflată în interiorul acaretului.

"Pagubele au constat în aproximativ 100 metri pătraţi acoperiş anexă, o motocicletă, patru metri cubi lemn de foc, scule electrice şi materiale de construcţii depozitate în interiorul acaretului afectat de incendiu", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, locotenent Camelia Roşca.

Tot un scurtcircuit electric a fost şi cauza unui incendiu izbucnit luni, în jurul orei 12.45, la o maşină parcată pe strada Ioan Slavici din Sânmartin. Pompierii Gărzii 1 Mai au intervenit cu operativitate şi au reuşit să împiedice propagarea flăcărilor şi să limiteze pagubele la materialele combustibile şi izolaţia cablurilor electrice din compartimentul motor.