În toată Europa, august este, de regulă, o lună „moartă” în privința mobilității resursei umane, patronii și administratorii de firme fiind mai degrabă preocupați de concedii decât de angajări, iar trendul se simte și în Bihor.

Doar 798 de locuri de muncă vacante au fost anunțate în această săptămână la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor. Prin comparație, în mai erau 1.350 de joburi disponibile.

Printre anunțuri se găsesc „tradiționalele” posturi de șoferi, mai multe firme de transport din Bihor fiind dispuse să angajeze câte 10 conducători auto. De asemenea, se caută confecționeri în fabrici de textile sau de pantofi, muncitori în construcții, lucrători comerciali, montatori de subansamble sau muncitori necalificați la ambalarea produselor.

Lista locurilor de muncă are și câteva aspecte interesante: 50 de joburi sunt disponibile pentru muncitori necalificați dispuși să demoleze sau să spargă și să taie materiale. De asemenea, dacă în Bihor mai există sobari pricepuți, trebuie să știe că o firmă din Oradea caută 20 de asemenea muncitori.

Vezi lista locurilor de muncă vacante în Bihor:

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!