Stadionul FC Bihor a găzduit în weekend "Cupa de fotbal ABA Crişuri", un concurs care a scos la mişcare aproape 100 de angajaţi ai Administraţiei Bazinale de Apă Crişuri. Împărţiţi în 8 echipe, aceştia au jucat 16 meciuri de fotbal în mai bine de 4 ore.

La final, câştigători s-au dovedit reprezentanţii sediului central ABA Crişuri, urmaţi de cei de la Sistemul Hidrotehnic Crişul Alb, iar pe locul trei de reprezentanţii Sistemului Hidrotehnic Barcău.

Scopul campionatului a fost de a strânge fonduri pentru susţinerea proiectului "Împreună, dăm o nouă faţă spitalului", prin care Asociaţia "Amia, suflet de copil" îşi propune renovarea saloanelor pentru copii din Spitalul TBC Oradea.

" Nu mai puţin de 160 de colegi au răspuns apelului umanitar şi am reuşit să colectăm suma de 1755 de lei, sumă pe care o vom dona asociaţiei "Amia suflet de copil". Astfel de acţiuni sunt bine venite întrucât oferă angajaţilor posibilitatea de a socializa constructiv. După ce au dat dovada de spirit de echipă în perioada de ape mari, colegii au demonstrat, încă o dată că, spiritul de chipă este esenţial în orice activitate. Îi felicit pentru efortul depus", a declarat Dumitru Voloşeniuc, directorul ABA Crişuri.