"Angelina are două feţe: una publică şi una privată. Pentru mine, adevărata Angelina este egoistă şi obsedată de control. Nu are deloc răbdare. Nu face lucruri din bunătate. Şi este complet psihopată.... urlă şi ţipă foarte mult, după care pleacă", a declarat bodyguardul pentru revista In Touch.

Potrivit lui, Jolie obişnuia să dispară cu orele din casă, lăsând-ul pe Brad Pitt singur cu copiii. "Îi pedepsea cu tăcere. Cred că poate abuza de oameni într-un fel mental, cumva", spune paznicul, adăugând că Angelina nu îi băga în seamă pe copii şi începea să râdă când aceştia plângeau.

Bodyguardul a început să lucreze pentru Brad şi Angelina la începutul relaţiei lor şi spune că pe atunci cei doi erau foarte bine dispuşi, se distrau şi râdeau mult, însă acum cei doi dorm în dormitoare separate.

El spune că poate un motiv al răcirii relaţiei este cicăleala Angelinei. "Îl suna de pe platou să îl interogheze. Faţa lui se albea şi se uita la picioare", povesteşte bărbatul.

Când ţipetele Angelinei devin de nesuportat, Brad o pune pe speaker şi pleacă de lângă telefon, mai spune bodyguardul.

Nu se ştie dacă mărturisirile bodyguardului sunt doar bârfe răutăcioase la adresa actriţei sau reprezintă o mostră din adevărată faţă a Angelinei.