Bucură-te de fotbalul internaţional cu cele mai mari cote din lume! Iată care sunt cele mai importante dueluri de astăzi cu cele mai atractive cote de la Mozzart Bet!

Polonia – Anglia (ora21:45) cota 1.75

Finalista Euro 2020, Anglia, are deplasare în Varşovia în această seară de la 21:45 pentru disputa cu Polonia din runda şase a grupei I de calificare la Cupa Mondială.

Favorita confruntării este trupa lui Southgate, aceştia poziţionându-se mai bine decât Polonia la nivelul tuturor criteriilor de departajare. În partidele directe Anglia conduce fără drept de apel clasamentul, cu 12 victorii faţă de doar una a polonezilor, iar englezii şi-au câştigat pe bandă rulantă toate partidele din grupă, inclusiv partida tur de acasă cu Polonia.

Dacă locul unu pare asigurat de către baieţii lui Southgate, Lewandowski & compania luptă pentru poziţia secundă cu Albania şi Ungaria.

Macedonia de Nord – România (ora 21:45) cota 2.60

Nord macedoneni aşteaptă vizita tricolorilor pe arena Toshe Proeski din Skopje, în această seară de la 21:45 în vederea disputării rundei şase a grupei J de calificare la Mondialul qatarez.

Trupa lui Rădoi stă mai bine la toate capitolele decât macedoneni, iar un success în această seară cumulat cu un pas greşit al Armeniei, i-ar putea propulsa pe locul secund al grupei, în spatele Germaniei.

Partida tur a fost câştigată de România cu 3-2 şi chiar dacă pleacă din postura de outsider în deplasarea de azi, sperăm cu toţii să se întoarcă la Bucureşti cu cele trei puncte din Skopje

Honduras – SUA (ora 05:05) cota 1,95

Pulisic & compania au deplasare în Honduras în această dimineaţă de la 05:05. Aceştia vin după două egaluri consecutive şi au doar 2 puncte după primele două partide din grupa de calificare la Mondial, exact ca hondurienii.

Este evident că americanii sunt favoriţi iar dată fiind conjunctura echipelor vom avea cu siguranţă o luptă pe cinste între cele două.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

(advertorial)