Pentru această zi de weekend plină de evenimete sportive majore, Mozzart Bet ne-a pregătit cele mai mari cote din lume! Iată evenimentele din oferta de azi!

Italia – Anglia (ora 22:00) cota 2.80

A sosit momentul mult aşteptat de toţi fanii fotbalului. Finala Euro 2020 este astăzi pe Wembley de la 22:00, unde Italia vrea să cucerească din nou europeanul după o pauză de 53 de ani şi Anglia vrea să pună mâinile pentru prima dată pe trofeul european.

Italia porneşte cu a doua şansă iar evident Anglia este favorita din această seară, însă nu trebuie să uite că elevii lui Mancini au eliminat în drumul spre finală două echipe extraordinare precum Belgia şi Spania.

Englezii au avut parte de un turneu aproape excelent, aceştia au încasat primul gol abia în semifinala cu Danemarca şi urmăresc primul trofeu european dar şi primul trofeu major după Cupa Mondială din 1966.

*Mozzart Bet răsplăteşte cu 24 de beri orice bilet caştigat cu o cotă totală de minim 24, pe care se regăseşte cel putin un meci de la EURO.

Hammarby – Degerfors (ora 16:00) cota 1.63

Hammarby porneşte favorită în duelul contra celor de la Degerfors din etapa 10 a primei ligii suedeze. Aceştia au trei victorii din trei în ultimele confruntări directe cu Degerfors iar potenţiala victorie în această după amiază le poate aduce o clasare între primele cinci.

*La Mozzart Bet poţi câştiga în fiecare zi pe perioada EURO 2000 lei. Ai şanse chiar şi dacă pierzi biletul!

Novak Djokovic – Matteo Berrettini (ora 16:00) cota 1.25

Sârbul Novak Djokovic este foarte aproape să scrie istorie în confruntarea de astăzi de la 16:00 contra italianului Matteo Berrettini. În cazul unei victorii astăzi pe terenul central din Londra, Nole ar ajunge la un record istoric de 20 de titluri de Grand Slam şi i-ar egala pe Roger Federer şi Rafa Nadal în clasamentul celor mai titraţi jucători din istoria tenisului.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

(advertorial)