Un bihorean în vârstă de 59 de ani, din Valea lui Mihai, se zbate între viaţă şi moarte la spital, după ce a încercat să evite un porc lăsat liber pe uliţă, în centrul comunei Otomani, şi a căzut.

Potrivit inspectorului principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, accidentul s-a petrecut vineri, în jurul orelor amiezii. "Victima a încercat să evite un animal lăsat nesupravegheat pe carosabil, s-a dezechilibrat şi a căzut", a explicat Dinu.

Omul a suferit mai multe răni şi a fost ridicat la scurt timp de echipajul paramedicilor din Valea lui Mihai, după care a fost preluat de SMURD şi dus la spital.

"Motociclistul este în stare foarte gravă, internat la Terapie Intensivă", a declarat dr. Hadrian Borcea, şeful SMURD şi al Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean.

Poliţiştii continuă ancheta, pentru a vedea cine se face vinovat pentru producerea accidentului. Deşi întâmplarea e oarecum hilară, animalul nu avea ce să caute nesupravegheat pe străzi. Spre deosebire de motociclist, el a scăpat nevătămat...