La ERA Park Oradea, până şi animăluţele sărbătoresc în această perioadă a anului. Pentru că este un centru comercial 100% dedicat întregii familii - deci, inevitabil, şi micilor prieteni care ne fac viaţa mai frumoasă -, ERA Park va găzdui, din această săptămână, cel mai mare lanţ de pet-shop-uri din România, Animax.

Noul magazin din centrul comercial se deschide joi, în zona galeriei Carrefour, iar proprietarii de animale vor putea găsi atât atât jucării şi accesorii, cât şi hrană uscată, pentru câini, pisici, păsări rozătoare, peşti şi chiar reptile. Magazinul va pune la dispoziţie inclusiv vitaminele necesare animalelor preferate, dar şi servicii speciale, cum ar fi gravarea pe zgarda patrupedului, de exemplu.

Animax comercializează produse de la cei mai renumiţi producători de hrană şi accesorii pentru animalele de companie şi desfăşoară campanii de reduceri în fiecare lună. Este important de reţinut că iubitorii de animale vor putea să îşi rezerve online produsele dorite, pe site-ul www.animax.ro, şi să le ridice apoi din magazinul de la ERA.

Pe de altă parte, tot joi, ERA Park dă startul şi unui eveniment caritabil de colectare de hrană şi bani pentru câinii şi pisicile din adăpostul Păuşa, prin asociaţia non-profit Animal Shields Oradea. De asemenea, clienţii complexului comercial pot face donaţii de alimente şi pentru semenii lor, prin Fundaţia Caritas Eparhial.

Toţi cei care vor dori să ajute sunt rugaţi să contribuie cu ce pot. Sunt potrivite în special produsele neperisabile, care vor face, cu siguranţă, sărbătorile mai fericite tuturor...

(Advertorial)