Una dintre cele mai cunoscute firme de construcţii din Bihor, Dumexim, a sărbătorit vineri seara 20 de ani de la înfiinţare, motiv pentru care reprezentanţii acesteia, precum şi sute de colaboratori au petrecut până sâmbătă dimineaţa la sala de evenimente Opera Events, din Calea Aradului. Invitaţii speciali ai serii au fost Horia Brenciu, Puiu Codreanu, Tinu Vereşezan şi Ion Popa.

Înfiinţată în 2004, firma Dumexim adună în prezent peste 200 de angajaţi, iar la cârma acesteia se află, de la începutul ei, Gabriel Dume, care a fost şi gazda evenimentului de vineri seara.

Acesta a aşteptat peste 500 de persoane – angajaţi ai firmei, reprezentanţi ai vieţii politice şi sociale din oraş şi judeţ, precum şi o mulţime de parteneri.

De la începutul serii, în faţa lor, pe scenă a urcat interpretul de muzică de petrecere Puiu Codreanu care a interpretat piese "de încălzire" precum "Omul cu sulfet mare".

Show-ul care i-a ridicat pe aproape toţi invitaţii de la mese a fost adus de Horia Brenciu şi de trupa sa, care au cântat o mulţime de piese internaţionale. Cunoscutul entertainer a intrat în sală interpretând balada "Septembrie, luni".

"Bună seara! Eu sunt Horia Brenciu şi probabil aproape toţi de aici aveţi inscripţionate iniţialele numelui meu pe maşinile voastre", a glumit cântăreţul, făcând aluzie la indicativul autovehiculelor din judeţ.

Acesta i-a felicitat apoi pe organizatori. "Noi n-am fi fost aici dacă acum 20 de ani n-ar fi apărut Dumexim, aşa că să petrecem în cinstea lor!", i-a îndemnat pe petrecăreţi cântăreţul.

Alături de band-ul său el a intrepretat piese precum "Always on my mind" (Elvis Presley), "Volare" (Domenico Modugno), "Corazón" (Maluma) şi "Sunt vagabondul vieţii mele" (Gheorghe Dinică). În tot acest timp, petrecăreţii au dansat pe ring, iar membrii trupei s-au strecurat printre ei.  

De altfel, instrumentiştii din trupă au arătat că şi ei au calități vocale, iar unii dintre ei au luat microfonul şi au interpretat mai multe piese, între care "Dicta mamo chi bori" (Mahala Raï Banda) şi una pe care au dedicat-o bihorenilor – "Cazanul meu" (Desperado).

„Cei care nu s-au ridicat de la mese să știți că am pregătit pentru voi un abonament la Băile Felix”, a mai glumit Brenciu, în final. 

În faţa publicului au venit apoi şi interpreţii Ion Popa cu "Au înnebunit salcâmii" şi "Femeie cât eşti de frumoasă" şi Tinu Vereşezan cu "Mai beau câteodată" şi "La toţi ni-i greu, dar nu la fel".

"Una peste alta, a fost o seară magică, în care Dumexim a fost sărbătorită, iar invitații au plecat acasă cu multe amintiri. Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la cei 20 de ani de activitate ai companiei Dumexim, în special colegilor din echipa noastră, fără de care nu am fi ajuns până aici. Cu ajutorul lor reușim să finalizăm toate proiectele”, a spus Gabriel Dume. 

Cu sediul în Calea Borşului, Dumexim SRL are o cifră de afaceri de 86 de milioane de lei. În prezent, între cele mai mari şantiere unde lucrează reprezentanţii firmei se numără cel din Parcul Petőfi din Oradea şi cel al viitoarei centuri Biharia.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!