Cel mai mare ansamblu rezidențial din Oradea, MILANO 5 este unul din proiectele imobiliare de referință din portofoliul dezvoltatorului VANNISIS, firmă deținută de omul de afaceri italian Vannis Marchi.

Lucrările la șantierul din strada Aristide Demetriade nr. 17 se extind văzând cu ochii, după ce în toamna anului trecut au ieșit primele CF-uri iar la începutul acestui an s-a făcut recepția pentru încă un corp de clădire. În acest moment un al treilea bloc se apropie de finalizare și s-a demarat construcția pentru încă două, progresul fiind vizibil cu ochiul liber.

Rita Protopopescu, General Manager al proiectului:

“Anul trecut a fost pentru noi unul extrem de bun, deoarece șantierul s-a mișcat foarte bine, iar interesul oamenilor față de proiectul nostru a fost pe măsură. Vânzările ne-au depășit așteptările și începutul acestui an a fost la fel de bun, astfel că vom continua să extindem proiectul în ritm accelerat.

Interesul a fost foarte mare din partea investitorilor din alte orașe, în special din Cluj, care au cumpărat mult în a doua parte a anului trecut. De asemenea, avem foarte multe familii care vin în șantier și sunt foarte încântate de calitatea construcției și de spațiile verzi care acum sunt amenajate și arată foarte bine.

Desigur, faptul că avem deja câteva corpuri finalizate, spațiile verzi amenajate, iluminatul străzilor, parcărilor și al clădirilor finalizat, contează foarte mult în decizia de cumpărare. De asemenea faptul că avem și apartamente finalizate, și apartamente în construcție și proiectul este foarte amplu, atrage un public variat, pentru că unii doresc să se mute sau să exploateze apartamentele imediat, iar alții în viitorul apropiat.

Cred că succesul proiectului din ultima perioadă se datorează unui efort de echipă considerabil, începând de la domnul Vannis Marchi care se implică activ și vizitează șantierul foarte des, la echipa care construiește și cea de management care se preocupă ca lucrările să se desfășoare în grafic și calitatea construcției să fie la standarde ridicate și, desigur colegii de la vânzări, care sunt interfața cu clientul și care se asigură că oferă cea mai bună experiență de cumpărare.

Suntem foarte recunoscători tuturor clienților care au încredere în proiectul nostru și mă bucură faptul că micul nostru cartier prinde contur. Ne dorim să construim aici o comunitate de oameni frumoși și familii care să se bucure de tot ceea ce încercăm să dezvoltăm. Avem o viziune clară la care ne-am aliniat cu toții și ne dorim foarte mult ca oamenii din oraș să o înțeleagă și să adere la ea. Să se bucure de apartamentele cu dotări moderne, de amplele parcuri de joacă și spații verzi și nu în ultimul rând, să se bucure de liniștea pe care ansamblul o oferă”.

Milano 5 este un cartier rezidențial dezvoltat de Vannisis SRL, companie deținută de omul de afaceri italian Vannis Marchi. Este cel mai mare ansamblu rezidențial din Oradea, ce va insuma la finalizare peste 2.000 apartamente, 60.000 mp spații verzi, locuri de joacă pentru copii și spații comerciale cu funcțiuni dedicate locatarilor. Toți cei interesați de achiziția unui apartament pot vizita biroul de vânzări de pe strada Aristide Demetriade nr. 17, corp A, iar pentru mai multe detalii referitoare la proiect și disponibilitatea apartamentelor, pot vizita site-ul www.vannisis.ro.

(advertorial)