Surpriză pentru fanii interpretei Antonia, care a anunţat, vineri pe Facebook, că ea şi iubitul ei, Alex Velea, vor avea un copil. Tabloidele spun că sarcina ar avea trei luni.

"Trăiesc o perioadă frumoasă în viaţa mea pe care îmi doresc să o împărtăşesc cu voi, fanii mei, cei care m-aţi susţinut necondiţionat până acum. (...) Sunt însărcinată, iar anul acesta, Alex şi cu mine vom deveni părinţi. Sunt foarte fericită şi îmi doresc sa simţiti cu toţii cel puţin tot atâta fericire!", a scris Antonia, care mai are o fetiţă, pe numele ei Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano.

Aceasta a mai precizat că "Acest lucru nu schimbă cu nimic iubirea mea pentru Maya, este fetiţa mea pentru care voi face orice să o am lânga mine şi să îmi petrec tot timpul cu ea". "Îmi doresc ca viaţa să îşi urmeze cursul firesc atât pentru mine, cât si pentru Vincenzo, să îşi găsească liniştea şi fericirea şi să ajungem la o decizie înţeleaptă, de comun acord, în ceea ce o priveşte pe fetiţa noastră, Maya. Şi ea are dreptul la fericire alături de noi doi, părintii ei şi vom decide împreună ce este mai bine pentru ea", a mai scris artista.

La rândul său, Alex Velea a scris că "Sunt cel mai fericit om de pe pământ", adăugând că nu va face comentarii multe pe această temă. "Repet: sunt foarte mândru şi bucuros că voi deveni tătic alături de femeia pe care o iubesc!", a scris el pe aceeaşi reţea de socializare.

Povestea de iubire a celor doi datează din vara anului trecut, însă o bună perioadă de timp şi-au ascuns relaţia cel mai probabil pentru a nu o răni pe fosta soţie a lui Velea. De altfel, Alex Velea a divorţat abia la începutul acestui an de soţia sa, Ana, cu care a stat căsătorit 3 ani.