Cântăreaţa Antonia a început procesul vieţii sale: Aflată în divorţ, artista se bate în instanţă pentru custodia fetiţei ei în vârstă de 3 ani. Anul trecut, Micuţa Maya a fost dusă în vacanţă la Napoli, la bunicii din Italia chiar de tatăl ei, Vincenzo Castelano, însă acesta refuză să o aducă înapoi.

Potrivit stirileprotv.ro, Antonia le cere judecatorilor ca fetita ei sa stea cu ea, in Romania, iar tatal ei sa o poata vizita ori sa o poata lua in vacanta oricand doreste.

Cu doar cateva zile in urma, Antonia a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj alaturi de o fotografie care arata cum ar trebui sa fie relatia mama-fiica:

"Suntem la mii de kilometri departare de alinare, am strabatut pamintul si marea.. Dar, cat timp esti alaturi de mine, nu as vrea sa fiu altundeva. As astepta o eternitate, jubiland in acest decor.. Atata timp cat sunt cu tine, inima mea continua sa bata!", a scris cantareata.

Potrivit Pro Tv, procesul este abia la inceput. Cel mai probabil mai devreme de sfarsitul acestei veri judecatrii nu vor putea da un verdict. Magistratii au cerut, totusi, ca asistentii sociali sa mearga verifice in ce conditii ar putea sta fetita la mama ei. Antonia are pregatita camera Mayei, in care copila a locuit pana cand a implinit doi ani.

Antonia si Vincenzo au trait o frumoasa poveste de dragoste, s-au si casatorit si erau foarte fericiti cand li s-a nascut copila. Deocamdata, Antonia isi poate vedea fetita doar daca merge in Italia.