Actorul Antonio Banderas a anunţat, luni, chiar în ziua în care a împlinit 60 de ani, că este infectat cu noul coronavirus.

"Azi, 10 august, mă văd obligat să-mi aniversez împlinirea a 60 de ani din izolare după ce am fost testat pozitiv cu COVID-19", a anunţat actorul, printr-un comunicat, potrivit Agerpres, care citează ziarul spanion El Mundo.

Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Twitter, unde Antonio Banderas a precizat că se simte "relativ bine", "doar mai puţin obosit decât în mod obişnuit". 

“Mă simt relativ bine, poate doar mai obosit decât în mod obişnuit, dar sunt încrezător că mă voi recupera cât mai repede posibil, urmând indicaţiile medicilor, care sper că îmi vor permite să depăşesc procesul infecţios de care sufăr şi care a afectat atât de multe persoane de pe tot globul”, se arată în mesaj.

“Voi profita de această izolare pentru a citi, a scrie şi a continua să-mi fac planuri pentru a da un sens celor 60 de ani recent împliniţi, o vârstă pe care o privesc cu mare dorinţă şi speranţă”, a mai scris actorul pe Twitter.


Agerpres mai scrie că, pe 30 iulie, actorul şi iubita sa, femeia de afaceri germano-olandeză Nicole Kimpel (40 de ani) şi-au sărbătorit zilele de naștere cu prietenii, iar în imaginile postate pe Instagram de unii dintre invitaţi s-a putut observa că nici Banderas, nici Nicole şi nici alte personalităţi, precum Sandra Garcia-Sanjuan, fondatoare a Festivalului Starlite din Marbella, nu purtau măşti de protecție.