Suferinţă fără margini pentru părinţii lui Antonio Bălan, bebeluşul care era internat în Spitalul Municipal din Oradea, cu pneumonie şi rujeolă.

Luni la prânz inima micuţului a încetat să bată. "Vă anunţ decesul fiului meu, azi la ora 13", a transmis tatăl copilului, Vasilică Bălan, BIHOREANULUI.

Aşa cum se ştie, copilul era de mai bine de o săptămână în comă, pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal din Oradea, după ce pe 11 ianuarie a fost diagnosticat cu pneumonie şi rujeolă. Săptămâna trecută, părinţii au acuzat doctorii că micuţul a luat virusul rujeolic în spital în perioada 24 – 31 decembrie, cât timp a fost internat pe secţia Pediatrie III, arătându-se convinşi că din această cauză s-a înrăutăţit starea copilului lor.

În replică, managerul spitalului, Dacian Foncea, a declarat că bebeluşul nu avea cum să se îmbolnăvească în spital, întrucât în perioada în care a fost internat nu a mai existat niciun caz de rujeolă în unitatea spitalicească.

DSP Bihor a demarat o anchetă epidemiologică, pentru a lămuri exact cum s-a îmbolnăvit Antonio Bălan.

Citeşte pe această temă şi articolul: Spital bolnav? Un bebeluş de 7 luni e în stare gravă, părinţii acuzând că s-a îmbolnăvit de rujeolă chiar în Spitalul Municipal