Tehnicianul bihorean Cosmin Bodea (foto) a fost instalat în funcţia de antrenor principal al echipei de liga a II-a Olimpia Satu Mare, care în sezonul trecut a ratat în ultima etapă a sezonului regulat calificarea în faza play-off a competiţie, dar care în play-out-ul Seriei a II-a a încheiat pe primul loc.

Cosmin Bodea a antrenat ultima dată formaţia CS Oşorhei din Liga a III-a şi îl înlocuieşte, astfel, pe banca Olimpiei pe Tiberiu Csik, cel care a pregătit echipa sătmăreană din anul 2008.

Bodea, care va fi legat prin contract pe o durată de doi ani, va avea secund un alt bihorean, pe  Cristian Lupuţ, cu care a lucrat şi la Oşorhei, unde l-a avut şi ca jucător. Lupuţ se întoarce însă la Olimpia Satu Mare, unde a activat ca jucător, la finele anilor `90, un sezon chiar în prima ligă.

Iniţial pe lista conducerii clubului Olimpia pentru postul de antrenor a fost şi Dan Dobai, dar şi un tehnician care a activat la Steaua, Eduard Iordănescu. Foştii antrenori ai Olimpiei, Tiberiu Csik şi Mircea Bolba vor antrena echipa secundă a Olimpiei, dintr-o ligă inferioară.