Dacia Mioveni şi-a propus drept obiectiv în această ediţie de campionat promovarea în Liga I la fotbal. Deşi nu a pierdut niciun meci, obţinând o victorie şi două partide terminate le egalitate, antrenorul echipei argeşene, Cristi Negru, este contestat atât de către suporteri cât şi de către conducerea clubului. Mai mult, el riscă să fie demis dacă va pierde meciul de sâmbătă, de la Oradea.

Antrenorul Daciei Mioveni îşi pune însă mari speranţe într-un rezultat bun la Oradea, chiar dacă este conştient că echipa pe care o pregăteşte nu se află în cea mai bună formă. "Sunt sigur că, dacă vom câştiga cu FC Bihor, lucrurile se vor schimba. Dacă ai rezultate, nu te mai contestă nimeni", a afirmat Cristi Negru pe site-ul oficial al clubului.

Victoria este şi obiectivul directorului general al CS Dacia Mioveni, Răzvan Tunaru, care afirmă, pe acelaşi site, că "trebuie să facem tot posibilul pentru a câştiga la Oradea, ca să rămânem în lupta pentru promovare. Alt rezultat nu luăm în calcul, în afara victoriei la acest joc şi nici la celelalte. Nu mai avem voie să facem paşi greşiţi!".

A fost stabilită componenţa brigăzii de arbitri

romulus pop.jpgPe de altă parte, Comisia Centrală a Arbitrilor a comunicat numele componenţilor brigăzii de arbitri care va oficia la meciul dintre FC Bihor şi Dacia Mioveni programat să aibă loc sâmbătă, 18 septembrie, ora 11, din cadrul etapei a IV-a a Ligii II, seria a II-a la fotbal.

Pe gazonul stadionului "Iuliu Bodola", Romulus Constantin Pop (Târgu Mureş) va arbitra la centru disputa dintre cele două formaţii, el fiind secondat, la cele două linii, de asistenţii timişoreni Petru Marian Gaşpar şi Flavius Damaschin.

Ultimele două partide ale bihorenilor arbitrate de către Romulus Constantin Pop s-au încheiat cu următoarele rezultate: FC Bihor - FC Baia Mare 1-2 (24 octombrie 2009) şi FC Bihor - Şimleul Silvaniei 4-1 (29 mai 2010). În ultimii doi ani el nu a arbitrat niciodată pe Dacia Mioveni, dar a fost delegat ca arbitru de rezervă la partida dintre Voinţa Sibiu - Dacia Mioveni din prima etapă a ediţiei de campionat 2010-2011.

Prestaţia brigăzii de arbitri va fi supravegheată de către Mircea Salomir (Cluj-Napoca), în timp ce pentru buna organizare a meciului a fost delegat din partea Federaţiei Române de Fotbal arădeanul Constantin Stamatoiu, observator de joc, şi Mircea Salomir (Cluj), observator de arbitri.