Leo Grozavu a fost demis din funcţia de antrenor al echipei Luceafărul Felix, în urma diferendelor apărute în ultima perioadă între el şi conducerea clubului bihorean.

Decizia a fost luată joi seară, după ce finanţatorul Ioan Blidar şi-a anunţat retragerea în faţa asociatului său, fostul prefect Gavrilă Ghilea.

Deocamdată conducerea clubului nu a adus un înlocuitor pentru banca tehnică a echipei Luceafărul Felix, însă, sunt vehiculate nume precum Cosmin Bodea, de la Tricolorul Alparea sau Călin Moldovan, cel care a mai antrenat echipa în turul campionatului 2011-2012, dar a fost înlocuit subit în iarnă.

"Luni veţi cunoaşte noul antrenor al echipei Luceafărul", a declarat patronul echipei, Gavrilă Ghilea.

Până atunci, echipa bihoreană va disputa sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 11, un joc amical cu ACS Poli Recaş, meci la care pe bancă în calitate de antrenori vor sta Cristian Lupuţ şi Marius Popa.

Deşi Ghilea nu a dorit să comenteze motivele întreruperii colaborării dintre cele două părţi, spunând doar că "de comun acord s-a luat această decizie", principalul motiv al demiterii lui Grozavu ar fi fost faptul că prezenţa acestuia la club împiedică întărirea liniei ofensive a echipei.

Vicepreşedintele clubului, Ferko Jeno, declara săptămâna trecută că a avut discuţii cu mai mulţi atacanţi, care ar fi refuzat să semneze cu Luceafărul Felix tocmai din cauza comportamentului antrenorului.

Citeşte despre mai multe în articolul: Scandal: Luceafărul s-a întors din cantonament, dar nu-şi poate întări compartimentul ofensiv din cauza antrenorului