Antrenorul principal al FC Bihor, Ovidiu Lazăr, şi-a anunţat demisia sâmbătă, după meciul CSM Rm Vâlcea - FC Bihor. "De azi nu mai sunt antrenorul principal al echipei. Dacă va fi nevoie de mine la Centru de copii şi juniori, voi rămâne acolo", a spus Lazăr.

La fel ca secundul Sandor Kulcsar, acesta este supărat că nimeni din conducerea clubului nu e alături de conducerea tehnică şi acuză conducătorii că nu sunt interesaţi de soarta lor, mai ales că echipa şi clubul trec printr-un moment dificil.

Pe de altă parte, Lazăr s-a declarat mulţumit de meciul disputat sâmbătă cu CSM Rm Vâlcea, finalizat cu scorul de 1-1. "Rezultatul de la Vâlcea mi se pare unul echitabil. FC Bihor are şanse reale de a se salva, sunt multe echipe cu probleme financiare şi loturi subţiri. Cu o pregătire de iarnă bine realizată, raportul de forţe se poate schimba", a spus el.

"Am luat un gol la care, fără nicio exagerare, atacantul vâlcenilor a fost trei metri în ofsaid. Nu ni s-a dat un penalty iar în condiţiile atâtor absenţe acest lucru ne-a privat de o victorie însă şi dacă am fi câştigat acest meci tot mi-aş fi prezentat demisia", a încheiat antrenorul.