SC COMPANIA DE APĂ ORADEA SA îşi anunţă consumatorii situaţi în cartierele Grigorescu și Tineretului, precum și cei situați pe străzile Tileagdului, Sankt-Petersburg, Aleșdului, Răsăritului, Dejului, Victor Papilian, Ion Isaiu, Denis Diderot, Câmpului, Timișoarei, Sibiului, Recoltei și Americii (inclusiv Metro Cash & Carry) că, în cursul nopții de luni spre marți 17.07.23 / 18.07.23, în intervalul orar 23.00 şi 04.00, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, cu ocazia efectuării lucrărilor de mentenanță la grupul de pompare din Uzina de Apă nr. 5.

Rugăm consumatorii să îşi asigure rezerve de apă suficiente.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, rugăm consumatorii să nu folosească apa menajeră pentru consum casnic, până când aceasta nu ajunge la limpezirea ei completă.

Pentru informații suplimentare și sesizări, vă stăm la dispoziție prin Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 - 430.928 sau 0359 - 410.203.

Conducerea
S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!