S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii din localitățile Beiuș și Delani că, în ziua de miercuri 26.07.2023, cu ocazia lucrărilor de relocare a conductei de aducţiune apă Finiș-Beiuș Etapa II, lucrare executată de către antreprenorul SC DRUM ASFALT SRL, furnizarea serviciului de alimentare cu apă se va face cu presiune și debit scăzut în intervalul orar orele 8.00 şi 20.00.

Precizăm faptul că, din cauza manevrelor complexe/repetate de deschidere a vanelor care însoţesc orice închidere/deschidere a apei pe tot parcursul aducţiunii, există posibilitatea să apară deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Rugăm consumatorii să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care apa la robinete va fi tulbure, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezire. Vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispecerat Beiuș, la numerele de telefon 0359-802.461 sau 0772-206.263.

Conducerea
S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!