Consiliul Județean Bihor anunță publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului și a studiului de evaluare adecvată pentru proiectul: Inel rutier metropolitan Oradea, propus a fi realizat în intravilanul și extravilanul  comunelor Nojorid, Sânmartin și Oșorhei, jud. Bihor.

Tipul deciziei posibile luate de Agenția pentru Protecția Mediului Bihor, poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.

Raportul privind impactul asupra mediului și studiul de evaluare adecvată pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului  APM Bihor din Bd. Dacia, nr. 25/A și la sediul  Consiliului Județean Bihor din județul Bihor, municipiul Oradea, Parcul Traian, nr. 5, în zilele de  luni-vineri, între orele  9-14.

Documentele menționate sunt disponibile și la următoarea adresă de internet: http://apmbh.anpm.ro,

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului  și a studiului de evaluare adecvată  va avea loc în data de 23.01.2023 la:

- Primăria comunei Oșorhei, începând cu orele 16,00;

- Primăria comunei Sânmartin, începând cu orele 17,30;

- Primăria comunei Nojorid, începând cu orele 19

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observații privind documentele menționate la sediul autorității competente pentru protecția mediului din Oradea, Bd. Dacia, nr. 25/A, până la data de  23.01.2022.

(anunț publicitar)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!