Anunț finalizare proiect „Proiect 411 BIS DOVIM CAFEIN SRL” 

Cod SMIS158818

Societatea DOVIM CAFEIN SRL, în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea proiectului cu titlul „Proiect 411 BIS DOVIM CAFEIN SRL” în baza contractului de finanțare nr. 294/323/POC/4.1.1. BIS, încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate.

Proiectul s-a derulat de la data data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 și până în prezent.

Proiectului finanțat prin Programul Operațional Competitivitate și implementat de către DOVIM CAFEIN SRL  are o valoare totală de 2,004,575.17, din care 1,001,348.04  lei reprezintă finanțare nerambursabilă. 

Obiectivul general al proiectului l-a reprezentat consolidarea poziției pe piață a firmei în domeniul Prelucrării ceaiului și cafelei - cod caen 1083, după pierderea suferită în contextul crizei economice generate de pandemia de COVID-9. Îndeplinirii acestui scop a contribuit la dezvoltarea activității prin utilizarea noilor tehnologii astfel s-au realizat investiții în vederea achiziționării de echipamente moderne, de ultimă generație, specifice domeniului de activitate vizat.

Rezultatele finale în urma implementării proiectului

1. Dotarea societății cu echipamente care asigură desfășurarea activității de prelucrare a ceaiului și cafelei, după cum urmează: Mașină de umplere cu cafea măcinată, Transportator automat pentru cafea macinată, Sigilator termic, Încărcător cafea prajită, Cântar automat 1500 g, Automatic Packaging Machine, Încărcător cafea verde, Prăjitor mostre cafea, Analizator Coffeina și CGA, Refractometru, Contor de umiditate și densitate, Analizator al gradului de prăjire, Râșniță Cafea- diametru cuțite 130 mm, Râșniță Cafea- diametru cuțite 98 mm, Râșniță Cafea- diametru cuțite 80 mm, Râșniță Cafea- diametru cuțite 120 mm, Mașină de ambalare a capsulelor de cafea, Laptop, Stație grafică, Aplicație informatică ERP.

- Diminuarea impactului negativ asupra mediului în urma achiziționării de echipamente electrice cu un consum redus de energie electrică: pachet prăjitor cafea.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, Acțiunea 4.1.1 BIS - Investiții în

retehnologizare în domeniul alimentar.

Date de Contact:

DOVIM CAFEIN SRL,

Sediu social: Municipiul Oradea, Str. Strada VASILE ALECSANDRI nr. 9, Județ Bihor

Reprezentant legal: MARINA-DIANA HODISAN

Telefon: 0773781231

E-mail: office@thedripper.net

„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

(anunț publicitar)