Comunicat de presă

Cod SMIS 159758

Societatea DOVIM CAFEIN SRL, în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea proiectului cu titlul „Proiect DOVIM CAFEIN SRL” implementat în baza contractului de finanțare nr.532/POC/411/AS, încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate.

Proiectul s-a derulat de la data de 04.02.2023, data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 și până în prezent.

Proiectului finanțat prin Programul Operațional Competitivitate si implementat de către DOVIM CAFEIN SRL  are o valoare totală de 1.021.631,42, din care 630.598,24  lei reprezintă finanțare nerambursabilă. 

Obiectivul general al proiectului l-a reprezentat consolidarea pozitiei pe piata a firmei in domeniul HORECA, dupa pierderea suferite in contextual crizei economice generate de pandemia de COVID-9. Premisa indeplinirii acestui scop a contribuit la dezvoltarea activitati prin utilizarea noilor tehnologii astfel s-au realizat investitii in vederea achizitionarii de echipamente moderne, de ultima generatie, specifice domeniului de activitate vizat.

Rezultatele obținute în urma implementării proiectului:

-Dotarea societatii cu echipamente care asigura activitatea de preparare si servire a mesei pentru clienti si livrarea preparatelor la domiciliu, dupa cum urmeaza: Congelator inox 2 usi, Frigider inox 3usi, Masina spalat vase, Masa pizza ,Masina spalat pahare, Masa rece 3 usi inox, duba frigorifica.

- Diminuarea impactului negativ asupra mediului in urma achizitionari echipamente electrice cu un consum redus de energie electrica dar si a unui sistem de panouri fotovoltaice –care functioneaza pe baza unei surse regenerabile de energie (energie verde).

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, Acțiunea 4.1.1.

Date de Contact

DOVIM CAFEIN SRL
Sediu social: Județul BIHOR, Str. VASILE ALECSANDRI 9, localitatea Oradea,
Reprezentant legal: HODISAN MARINA DIANA
Telefon: 0773781231
E-mail: office@thedripper.net

„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

(anunț publicitar)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!