Episoade de cascadorii râsului în procesul intentat Companiei de Apă Oradea de inginerul Alexandru Avram, cel concediat anul trecut de la Compartimentul de implementare a proiectelor cu finanţare internaţională (PIU) la insistenţa aprigei directoare economice Kuntz Aniko, dornică să-l pună în loc pe propriul ibovnic, Petru Hicea, mai ales că Avram deranjase interese de aproape 2 milioane de euro ale firmelor contractate la mijlocul anilor 2000 şi care au lucrat de mântuială la Staţia de epurare a oraşului.

În lipsă de argumente, avocata CAO, Irina Poinar, a încercat să înduplece instanţa afirmând că Hicea a fost angajat cu program de 2 ore pe zi şi un salariu de 875 lei. Chit că atunci nu s-ar justifica motivul pentru care amantul directoarei a renunţat la afacerile propriei firme, dar şi că acesta ar fi fost angajat "pe alt post şi în alt compartiment", asta în pofida unei probe pe care tot ea a depus-o la dosar, şi care dovedeşte că Hicea e încadrat ca adjunct al şefului Compartimentului PIU.

Mai mult, avocata a spus că CAO a recurs la concediere fiindcă, vezi Doamne, n-ar avea fonduri, deşi conducerea Companiei se laudă că anul trecut a obţinut premiul de "cel mai bun operator din punct de vedere financiar" din întreaga ţară. La cum merge, aşadar, procesul, de pe acum îşi pot pregăti banii de daune şi directoarea economică, şi managerul Ovidiu Gavra, care a semnat măgăria de concediere. Pentru că ulciorul nu mai merge la apă...