Un poliţist din România face furori pe internet cu frizura lui cu totul ieşită din comun. Este vorba despre comisarul-şef Claudiu Ciuclea, de la Poliţia Rutieră Bihor, a cărui ultimă apariiţie publică televizată, de miercuri, a stârnit atenţia tabloidelor bucureştene.

"Grizonat pe părţi şi restul părului foarte negru, perfect dat cu gel, pieptănat la linie şi astfel adunat pe frunte încât să cadă fix deasupra uneia dintre sprâncene - aşa arată cea mai tare frizură a unui poliţist din România", scrie cotidianul Libertatea.

Continuând analiza stilistică, tabloidul constată: "Freza acestuia, cu părul adus dinspre spate în faţă probabil pentru a masca o chelie, pare desenată în Photoshop. Vârful capului poliţistului pare ceva cu totul ireal, de parcă ar avea o folie plastifiată lipită de scalp".

Într-adevăr, după cum se vede din ştirea difuzată de Digi TV, pieptănătura ofiţerului de Poliţie Rutieră sare în evidenţă prin distonanţa cu părul autentic din spatele tâmplelor, mai grizonat. Nereuşita este atât de evidentă încât nici nu e clar dacă e vorba de o meşă adăugată sau de o porţiune de păr vopsit într-o nuanţă strident de lucioasă.

Ciuclea a făcut declaraţiile miercuri, în contextul în care, în cadrul proiectului "Şcoala Altfel", motocicliştii clubului White Wolves a făcut o demonstraţie în faţa elevilor de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, dorind să tragă un semnal de alarmă asupra riscurilor pe care le prezintă nerespectarea regulilor de circulaţie.