Clienţii clubului Famous Place de pe strada Vasile Alecsandri au avut parte de o surpriză de proporţii, vineri seară, când au văzut că la una dintre mese se află celebrul fotbalist Adrian Mutu.

Sportivul s-a dus să petreacă alături de un anturaj destul de mare în localul deţinut de amicul său, PSD-istul Felix Buzgău. Alături de el au putut fi văzuţi preşedintele PPDD Bihor, Ioan Lascău, şi, surprinzător, chiar şi cântăreţul Aurel Tămaş. De asemenea, Adrian Mutu a fost însoţit şi de partenerul său de afaceri Adrian Marţian, care va prelua clubul de fotbal UTA Arad.

Evident, Adrian Mutu a atras atenţia celorlalţi petrecăreţi care i-au cerut voie să-i facă fotografii, iar când acesta a ieşit pentru a vorbi la telefon, câţiva tineri au profitat şi i-au cerut autograful.

Motivul prezenţei lui Mutu în Oradea nu este cunoscut, însă unii clienţi ai clubului speculau că acesta ar urma să facă o investiţie într-o firmă din oraş.

UPDATE:

Cât a stat la Oradea, Adrian Mutu s-a dus alături de anturajul său şi în clubul de manele Life, unde a primit dedicaţii din partea formaţiei. Mai mult, Aurel Tămaş s-a ridicat de la masă şi i-a cântat melodia "A trecut o caravană", momentul fiind filmat şi postat pe internet.

Vezi filmarea cu Adrian Mutu în clubul de manele aici!