Bihorel nu poate trece pe lângă un mare eveniment desfășurat în Oradea în ultima zi de vineri a lunii trecute, când a descins aici fostul șef al PSD, între timp trecut pe la „răcoare”, Liviu Dragnea. După o conferință de presă susținută la sediul Alianței pentru Patrie Bihor, noul partid pe care îl păstorește, Dragnea a petrecut câteva ore la Arena Antonio Alexe, unde s-a întâlnit cu presupușii susținători.

În realitate, vreo 300 de persoane adunate numai APP știe cum, multe de etnie romă, plus o mână de muncitori asiatici care n-au priceput o iotă din ce se întâmpla sub ochii lor. Suprafața de joc a fost ocupată de finala turneului județean de mini-fotbal organizat de APP Bihor, dar și de diverși artiști, între care cântărețul de muzică populară Cornel Borza, ex-consilier județean PNL, și folkistul ieșit din modă Gheorghe Gheorghiu.

În centrul atenției a fost, însă, șefa APP Bihor, ex-PSD-ista Lilla Debelka, fostă secretară de stat între 2018 și 2019 la Ministerul Românilor de Pretutindeni, acum „apostol” al lui Dragnea.

Renumită pentru cum se dichisește, femeia s-a echipat cu o rochie albă parcă anume scoasă din „dulapul” ridicolului, cu model de ie la decolteu și sigla APP pe abdomen. Vestimentația și-a asortat-o cu sandale cu tocuri înalte, care i-au făcut probleme când a trebuit să „escaladeze” scaunele din tribune.

În public au mai fost zăriți și alți foști PSD-iști, precum fostul șef al Direcției Silvice, Adrian Florescu, și fostul prefect Aurel Tărău. O adunare de „expirați”, cum ar zice dușmanii politici, dar cu ambiții mari în continuare...
 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!