Catherine, Prințesa de Wales, a avut o apariție inedită. Ea a îmbrăcat un echipament de tenis specific turneului de la Wimbledon și a jucat alături de unul dintre cei mai mari tenismeni din istorie, Roger Federer, pentru ca apoi să se antreneze alături de copiii de mingi.

Acțiunea a fost menită să sublinieze importanța fetelor și băieților de mingi în faimosul și elegantul turneu de grand slam al Marii Britanii. Soția Prințului William asigură din 2016 patronajul regal al All England Lawn Tennis and Croquet Club, care organizează turneul. 

„Wimbledon este renumit și pentru fetele și băieții de mingi extraordinar de profesioniști. Este incredibil să vezi din culise munca extraordinară de care este nevoie pentru asta”, spune Prințesa de Wales într-un clip video publicat de Wimbledon pe Youtube.

În același videoclip, soția Prințului William primește sfaturi despre ce trebuie să facă în postura de fată de mingi și chiar le pune în practică. 

Totodată, ea apare schimbând câteva mingi cu Roger Federer, care o încurajează și-i spune „serviciul tău arată foarte bine”, atunci când prințesa îi cere ponturi.

Recent, Prințul și Prințesa de Wales au avut o altă apariție, una mai tradițională, la competiția ecvestră Royal Ascot. Cei doi au îmbrăcat ținute elegante și au apărut în arena de întrecere într-o caleașcă, în urma celei în care se afla monarhul Marii Britanii, Regele Charles al III-lea.

sursa foto: Instagram / The Prince and Princess of Wales

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!