Orădenii sunt chemaţi să o întâlnească pe Maia Morgenstern, pe 24 ianuarie, în cadrul unui spectacol caritabil organizat ca un "Apel către Omul Bun" pentru ajutorarea bolnavilor de cancer. Evenimentul este organizat de Asociaţia "Luptătorii pentru  viaţă".

"Asociaţia nonprofit Luptătorii pentru viaţă te îndeamnă să fii bun în orice situaţie, de sărbători, dar mai ales în fiecare zi. Prin asta îţi dovedeşti omenia. Ca să trecem de la vorbe la fapte, te invit, stimate orădean, să fii bun faţă de cei aflaţi în suferinţă. Îţi dăm întâlnire pe 24 ianuarie, ora 19, la Casa de Cultura a Sindicatelor pentru a fi alături de noi în tentativa de a strânge fonduri pentru a alina puţin din suferinţa celor bolnavi de cancer", se arată în invitaţia organizatorilor.

Orădenii sunt, astfel, chemaţi să-şi cumpere bilete la spectacolul "Varşovia, ghid turistic", susţinut de Teatrul evreiesc de Stat din Bucureşti, cu Maia Morgenstern, contribuind la demersul asociaţiei de a ajuta bolnavii de cancer.

Biletele sunt puse în vânzare la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor şi online pe site-ul www.blt.ro la preţurile de 80 lei, 100 lei şi 150 lei.

Cei care doresc să sprijine demersurile Asociaţiei Luptătorii pentru Viaţă o pot face donând în contul RO93BTRLRONCRT0315800301, deschis la Banca Transilvania.