Meciul de sâmbătă al CSM CSU Oradea va avea o notă caritabilă. Fanii echipei orădene de baschet vor avea intrare gratuită la partida pe care preferaţii lor o vor disputa, de la ora 19, împotriva formaţiei Gaz Metan Mediaş, ei fiind invitaţi în schimb să doneze pentru un băieţel bolnav.

Este vorba despre Andreas Dominic, în vârstă de 3 ani, care a fost diagnosticat cu dipareză mixtă şi are nevoie de mai multe terapii costisitoare pentru a putea duce o viaţă normală.

"Facem apel la bunăvoinţa dumneavoastră pentru a-l ajuta pe Andreas Dominic să aibă parte de tot ceea ce ne dorim cu toţii, o copilărie fericită", se precizează pe site-ul CSM Oradea. Drept urmare, suporterii vor putea dona la un stand care va fi amplasat pe holul Arenei Antonio Alexe.

Formaţia orădeană de baschet va disputa în perioada următoare două meciuri acasă, ambele împotriva echipei Gaz Metan Mediaş. Partida de sâmbătă, 28 noiembrie, va fi în cadrul unei noi etape a Ligii Naţionale, iar o a doua partidă, programată pe luni, 30 noiembrie, de la ora 18, va conta pentru manşa a doua a primului tur al Cupei României.