Femeia grav rănită, vineri, într-un accident rutier în Biharia, are mare nevoie de sânge. Tânăra este internată la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Oradea şi are gamba amputată.

Apelul la donare de sânge a fost făcut de poliţistul orădean, Sebastian Drimbe, cel care fiind agent în Biharia, a şi fost prezent la locul accidentului.

"Haideţi să susţinem eforturile medicilor, să dăm dovadă de solidaritate şi să punem umărul la salvarea unei vieţi. Eu voi fi dimineaţă la ora 9 la #CentrulDeTransfuzieSanguină să donez. Sper să veniţi şi voi în număr cât mai mare", a scris acesta pe grupul de Facebook dedicat şoferilor Info Trafic jud. Bihor.

Drimbe a mai scris şi că donatorii pot specifica numele victimei, fiind vorba despre pacienta Melinda Mehes, internată la secția de Anestezie-Terapie Intensivă a Spitalului Judeețan, medic curant dr. Paul Adrian.

Tânăra a fost lovită grav vineri dimineaţă în Biharia, de un şofer de 34 de ani din Chişlaz. În timp ce se afla la volanul unui Volskwagen, șoferul nu s-a asigurat în timpul depăşirii unui autobuz, a intrat în coliziune cu o autoutilitară și apoi a ricoșat în poarta unei case, lovind-o și pe femeia care circula pe trotuar.

În urma impactului, tinerei i-a fost amputată gamba, starea ei de sănătate fiind în continuare critică.