Familia și prietenii lui Ionuț Cătălin Sandor (45 de ani) au făcut un apel public la donare de sânge. Bărbatul, asistent medical la secția Gavril Curteanu a Spitalului Județean din Oradea, a suferit o operație complexă de extirpare de rinichi, splină și o parte din pancreas.

„Este nevoie urgentă de sânge! Sandor Ionuț Cătălin este internat la Spitalul Municipal din Cluj secția ATI. Se poate dona indiferent de grupa sanguină la Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea str. Louis Pasteur nr. 30 de luni pana vineri între 7:30-13:00. Nu uitați să  menționați că donați pentru Sandor Ionuț Cătălin. Vă mulțumim!”, este apelul publicat de soția bărbatului, Ramona, pe Facebook. 

Mesajul ei a fost distribuit de prieteni și apropiați. În urmă cu circa un an, bărbatul a fost operat pentru extirparea unei tumori canceroase la rinichi, însă boala a recidivat, a explicat soția acestuia pentru BIHOREANUL, iar acum s-a impus totodată extirparea unui rinichi, a splinei și unei părți a pancreasului. „Operația a decurs bine, dar a pierdut mult sânge, iar zilele acestea sunt critice. Medicii ne-au sfătuit să facem un apel la donare de sânge”, a precizat Ramona Sandor. 

UPDATE: Ionuț vă mulțumește pentru ajutor!

Pe 13 martie, Ionuţ Șandor a contactat BIHOREANUL, cu rugămintea să le mulţumească celor care au donat.

"Azi am fost externat, am ajuns acasă. Ţin să le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat. Au fost foarte drăguţi. Am avut 60-70 de donări şi mulţumesc din suflet pentru asta", a precizat Ionuţ.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!