Bihorenii care pot dona sânge, indiferent de grupa sanguină pe care o au, sunt îndemnaţi să meargă spre Centrul de Transfuzie din Oradea şi să încerce să-l ajute pe un tânăr bolnav.

Cristian Nicolae Munteanu (31 de ani) este internat în stare critică la Spitalul Municipal şi are nevoie de sânge.

"Ajutor! Prietenul nostru Munteanu Cristian Nicolae în vârstă de 31 ani este internat în stare critică la Spitalul Municipal Gavril Curteanu Oradea, secţia ATI, dr. Florea Mihai. Puteţi dona la Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea, cu menţiunea că este pentru Munteanu Cristian Nicolae. Se poate dona cu orice grupă de sânge. Vă mulţumesc!", este mesajul distribuit pe Facebook de soţia şi de prietenii orădeanului.

Centrul de Transfuzie este situat pe strada Louis Pasteur nr. 30 şi este deschis de luni până vineri, între orele 7.30 şi 12.

UPDATE: A pierdut lupta

Pentru salvarea lui Cristian, peste 100 de persoane s-au mobilizat să doneze sânge.

Din păcate, el a pierdut lupta pentru viaţă şi s-a stins la Spitalul Municipal Gavril Curteanu, în cursul dimineţii de luni, 6 septembrie. 

"Dragul meu soţ, vei rămâne pentru totdeauna în sufletul meu. Te voi iubi mereu. Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna. Dumnezeu să te odihnească!", a transmis pe Facebook soţia acestuia, Kinga.