Încet, încet, jucătorii care în sezonul trecut au evoluat la FC Bihor şi care au rămas fără echipă după despărţirea de CF Liberty şi-au găsit formaţii unde să evolueze în următoarea ediţie de campionat.

Astfel, atacantul Cristian Bud a ajuns în Ungaria la Debrecen, şi tot în prima ligă a ţării vecine au ajuns să evolueze şi Adrian Mărkuş, Iulian Petrache şi Andrei Coroian, care au semnat cu FC Rakoczi Kaposvar.

În străinătate, dar în Ucraina, însă tot în prima ligă, va evolua şi mijlocaşul Ciprian Vasilache, care a ajuns la un acord pe doi ani cu echipa Vorskla Poltava.

În ţară, dar tot în prima ligă, a ajuns un alt mijlocaş, Ionuţ Tîrnăcop, care a semnat pentru doi ani cu Universitatea Cluj. De asemenea, unul dintre tinerii jucători crescuţi de Centrul de Fotbal Liberty, Andrei Florean, va juca din acest an în Liga I, la nou-promovata Săgeata Năvodari, echipă pentru care a semnat o înţelegere valabilă pe un an de zile, cu drept de prelungire pe încă unul.

Tot în ţară, dar în Liga a II-a, la UTA, s-au transferat şi portarul maghiar Krisztian Pogacsics, fundaşul dreapta italian Francesco Zanardini şi mijlocaşul central Ciprian Selagea. Toţi trei au semnat angajamente valabile pentru o perioadă trei ani.

La FC Bihor au decis să rămână, sub formă de împrumut de la Liberty jucătorii: Răzvan Lupu (fundaş stânga), Mădălin Popa (mijlocaş), Ovidiu Popa (mijlocaş), Bogdan Ţoca (fundaş) şi Ovidiu Bic (mijlocaş). Pe lângă aceştia, este de aşteptat ca şi mijlocaşul Alexandru Sorian să continue la Oradea, el aflându-se în pregătiri cu FC Bihor.

În fine, în pregătiri, dar cu Gloria Bistriţa, se află şi atacantul Andrei Sulea.