Cei mai mulţi sindicalişti din Bihor care merg la mitingul din Capitală sunt afiliaţi Blocului Naţional Sindical. Potrivit liderului BNS Bihor, Nicolae Morgovan, circa 250 de bihoreni vor porni marţi seară spre Bucureşti, unii cu trenul, alţii cu microbuze şi autobuze închiriate.

Alţi 70 de bihoreni din sindicatul Cartel Alfa vor porni spre Bucureşti marţi seară. "Mergem cu un autocar şi cu maşini personale", a explicat marţi pentru BIHOREANUL liderul Cartel Alfa Bihor, Florin Paşcu. De asemenea, 60 de sindicalişti din CNSLR Frăţia, filiala Bihor, şi alţi 16 din Sanitas Bihor vor pleca spre Capitală, pentru a participa la miting. Ei vor merge la Bucureşti cu trenul şi maşinile personale.

Totodată, potrivit liderului sindicatului poliţiştilor bihoreni, Petru Martin, circa 40 de poliţişti sindicalişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie vor protesta miercuri în Bucureşti, ei mergând în Capitală cu un autocar închiriat de sindicat. De la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Bihor, potrivit liderului sindical Dorin Gorcea, vor merge la miting circa 30 de poliţişti, şi ei folosind tot un autocar închiriat de sindicat.

Din Sindicatul Personalului Nedidactic din Învăţământ Bihor, doar 4 membri vor pleca spre Bucureşti, în timp ce dintre angajaţii Penitenciarului Oradea vor merge, potrivit liderului sindical Silviu Balog, maxim 10 persoane. "Oradea e departe de Bucureşti", a motivat Balog numărul mic de sindicalişti care vor participa la protest.