Începând de miercuri, 29 iulie 2020, în fiecare zi însorită, de la ora 10, la Ştrandul Ioşia din Oradea, vor avea loc şedinte de aqua zumba susţinute de dansatorii de la Dance Crew Oradea.

Prima sesiune de zumba în bazinul cu apă termală de la Ştrandul Ioşia a avut loc miercuri, de la ora 10, vizitatorii locului de agrement, nu puţini la număr, fiind mai mult decât încântaţi de iniţiativa conducerii Administraţiei Domeniului Public.

"Ştrandul Ioşia este vizitat zilnic, chiar şi în condiţii meteo mai puţin favorabile, de sute de persoane. Ne-am gândit să-i răsplătim pe clienţii noştri pentru fidelitatea lor. Toată lumea cunoaşte proprietăţile curative ale apei termale de la Ştrandul Ioşia şi credem că şedinţele de zumba, combinate cu exerciţii de stretching, vor aduce un beneficiu în plus pentru sănătatea celor care ne calcă pragul", precizează Liviu Andrica, directorul Administraţiei Domeniului Public Oradea.

Vizitatorii au răspuns cu mic, cu mare invitaţiei dansatorilor, demonstrând că sunt dornici să profite de jumătatea de oră de mişcare în apă. "Vă aşteptăm în fiecare săptămână", au spus ei, la final. Vestea că astfel de sesiuni vor avea loc zilnic, în zilele cu soare, a fost primită cu urale.

Programul de funcţionare al Ştrandului Ioşia în această perioadă este de marţi până duminică, între orele 9-20 (ora 19, la casierie).

Loredana Buz
Consilier relaţii publice ADP Oradea