Aquaparkul Nymphaea s-a transformat în furnicar sâmbătă. Mii de orădeni au ieşit să vadă noua construcţie, profitând de Ziua porţilor deschise, cei mai fericiţi fiind, evident, copiii. Care nu au mai aşteptat şi au inaugurat bazinele dedicate lor în chicoteli de bucurie.

Evenimentul s-a derulat între orele 9 şi 19, iar pe tot parcursul zilei parcarea a fost în bună parte ocupată.

Pe la ora 16, angajaţii aquaparkului estimau că până atunci trecuseră 5.000 de oameni, iar curioşii încă mai continuau să vină.

În general, orădenii s-au arătat încântaţi de construcţie, mulţi au făcut poze şi selife-uri cu bazinele şi cu toboganele, aşteptând nerăbdători să se deschidă.

"Este foarte frumos, păcat, însă, că preţul de intrare va fi cam mare. Dacă ar fi un pic mai ieftin ar fi mai bine", spus o vizitatoare. "Aveam nevoie de aşa ceva în oraş", a spus altă orădeancă, în timp ce alţi vizitatori au spus că îşi merită banii.

Oamenii au străbătut pe rând bazinele de afară, zonele de SPA. Unii chiar au luat apă în pumni, parcă încercând să se convingă că totul e real. Cel mai mult s-au bucurat copiii, care au intrat la o scurtă bălăceală, în special în zona de interior, unde există o corabie special amenajată ca loc de joacă în bazin, şi s-au bucurat de apă şi de tobogane.

Comentarii negative au vizat faptul că întreaga suprafaţă exterioară a ştrandului este lipsită de pomi suficient de mari încât să facă umbră şi terenul lăsat negreblat şi plin de pietre de către constructori.

Citiţi pe această temă articolul "Recepţia finală. Primăria a preluat Aquapark-ul în vederea predării la ADP (FOTO/VIDEO)"