Comozi, rezistenţi, accesibili. Pantofii produşi de nemţii de la ara pot fi acum achiziţionaţi la preţ de producător din outletul firmei, deschis în luna martie 2014, la ieşire din Valea lui Mihai spre Satu Mare, fie că este vorba de articole pentru femei, copii sau bărbaţi. Situată chiar lângă fabrică, unitatea scoate la vânzare inclusiv modele aduse din import.

"Magazinul a fost deschis pentru a oferi şi clienţilor din România accesul la un pantof de calitate, comod şi rezistent, la preţ de outlet", declară responsabilul de magazin, Răzvan Balmoş.

Mai mult, la început de primăvară, în perioada 4-8 martie 2016, magazinul îşi sărbătoreşte clientele cu reduceri la încălţăminte şi poşete!

Preţul unei perechi de pantofi aflate în vânzare la punctul din Valea lui Mihai porneşte de la 120 lei şi poate ajunge la 290 lei. "ara produce modele pentru clienţii care îşi doresc un pantof de calitate la un preţ mediu. Creaţi anume să fie comozi, aceştia sunt foarte apreciaţi de clientela feminină pentru că se regăsesc printre puţinii pantofi cu toc care pot fi purtaţi cu plăcere întreaga zi", spune Balmoş.

De la clienţi de tranzit la fani

În continuă creştere, clientela este formată din persoane aflate în tranzit, dar şi din orădeni care ştiu deja de existenţa magazinului şi care vor să îşi cumpere, pe alese, un pantof de calitate la un preţ accesibil.

"Avem clienţi care vin de la sute de kilometri ca să cumpere de la noi. Problema în România este că există pe piaţă pantofi scumpi, dar foarte greu găseşti şi calitate. Apoi, cu atât mai greu găseşti modele care să fie şi comode, astfel încât să le poţi purta cu plăcere toată ziua", arată Răzvan Balmoş (foto).

Magazinul din Valea lui Mihai este deschis de luni până sâmbătă, între 9 şi 17.

În România din 1997

Pornită în urmă cu şapte decenii ca o afacere de familie, ara concurează cu mărci consacrate prin calitatea produselor precum Rieker, Geox sau Gabor, branduri nu foarte prezente în România.

ara Shoes a intrat în România în anul 1997, când a construit primele hale în Valea lui Mihai, după care a adus în Bihor alte două branduri ale companiei, Lloyd Shoes şi Legero. Astăzi fabrica din Valea lui Mihai numără 2.300 de angajaţi.

(advertorial)