Arbitrul asistent orădean Octavian Şovre a fost delegat la un nou la jocuri internaţionale ale echipelor reprezentative. Astfel, Şovre va oficia la una din partidele din etapa din acest weekend din cadrul preliminariilor Campionatului European, iar marţi într-un un joc amical.

Sâmbătă seara, cel mai bun arbitru asistent din România va oficia alături de alţi cavaleri ai fluierului din ţara noastră la partida de la Bruxelles, din cadrul grupei B din cadrul preliminariilor Campionatului European, dintre Belgia şi Cipru. Meciul, care va debuta de la ora 21.45 şi va putea fi urmărit pe micul ecran pe canalul Digi Sport 3, îl va avea la centru pe Ovidiu Haţegan, iar la cele doua tuşe pe asistenţii Octavian Şovre şi Radu Ghinguleac.

Arbitri adiţionali au fost desemnaţi Cristian Balaj şi Sebastian Colţescu. Arbitru de rezervă va fi Sebastian Gheorghe, iar delegaţi UEFA, Karl Espen Eriksen din Norvegia şi Stefan Messner din Austria.

După jocul oficial de sâmbătă de la Bruxelles, marţi, Octavian Şovre va oficia şi la partida amicală de la Estoril, dintre Portugalia şi Insulele Capului Verde. În această brigadă Ovidiu Haţegan va fi din nou la centru, Octavian Şovre asistent 1, iar Grigoriu, asistent 2.