Primăria Oradea a informat, vineri dimineața, că în aceeași zi, însă la orele prânzului, un arbore aflat în pericol de prăbușire pe strada Tudor Vladimirescu va fi tăiat. Astfel, șoferii sunt rugați să nu parcheze pe locurile din apropierea copacului.

„Rugăm conducătorii auto să nu parcheze azi, 31 mai, în intervalul orar 12:00 – 14:00, pe locurile de parcare din zona străzii Tudor Vladimirescu, nr. 24 - 26 (zona amanetului), având în vederea necesitatea eliminării unui arbore, care prezintă un pericol iminent de prăbușire”, se arată în comunicatul municipalității, ai cărei reprezentanți spun că, în acele ore, circulația prin acel tronson al străzii Vladimirescu ar putea fi îngreunată. 

În aceeași informare se precizează că „în urma verificărilor făcute de specialiști în teren, s-a constatat o fisură longitudinală majoră pe trunchiul arborelui din specia celtis (sâmbovină), ceea ce poate duce la prăbușirea acestuia pe carosabil sau trotuar, cu urmări tragice pentru cei care s-ar afla în zonă”.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!