Parcarea Hotelului Padiş din Băile Felix a răsunat, la propriu, sâmbătă, când a început BMW Fest, eveniment în care posesorii de maşini s-au întrecut în viteză şi figuri.

După ce de dimineaţă împătimiţii au participat la curse de accelerare şi chiar la o paradă prin Oradea, cartierul general al pasionaţilor de BMW s-a stabilit după amiază în parcarea hotelului Padiş. Atmosfera dominată de muzică urlând în boxe, mititei, grătare şi bere rece, a atras sute de oameni la eveniment.

Spectatorii au putut admira atât modele noi şi cât şi mai vechi de BMW, unele tunate, cu boxe vibrând în potbagaje, iar altele accesorizate cu tot felul de brizbrizuri. De pildă, unul dintre şoferi şi-a amplasat pe radiator o mască de Halloween, iar altul şi-a transformat un porbagaj de BMW în... gril de făcut grătare.

Unul dintre cele mai gustate momente a fost cel de sexy car wash, în care câteva domnişoare îmbrăcate doar în sutiene şi pantaloni scurţi s-au "spart" în figuri, turnându-şi spumă din belşug pe corpuri şi făcând mişcări mai mult decât lascive.

Fie că aveau măsuri de fotomodel, fie mai cu forme, cele trei i-au încins pe tinerii care s-au adunat să le vadă şi mai nu se călcau în picioare să le imortalizeze cu telefoanele mobile, atingându-se ca într-un veritabil show erotic. La un moment dat, fetele au luat bâte stropitoare şi, în vreme ce în fundal se auzea melodia "Arde" de la Paraziţii, îi stropeau pe cei care rămăseseră în jur, pentru a mai răci atmosfera.

BMW Fest continuă, sâmbătă, cu demonstraţii de drift şi diverse concursuri cu maşini tuningate, iar seara se termină cu o petrecere la piscină.

Duminică, festivalul va continua cu difturi. Participanţii la concursuri plătesc o taxă de 30 de lei, iar spectatorii au intrare gratuită.