O crimă îngrozitoare a șocat comunitatea din comuna Albești, județul Botoșani, unde cadavrul unei fetițe de 8 ani, declarată dispărută, a fost găsit pe un câmp de la marginea localității.

Criminalul micuței este chiar unchiul ei, care a fost reținut, iar apoi arestat de polițiști. Întrebat de ce a comis această faptă oribilă, bărbatul de 32 de ani a dat vina pe alcool. El a mai pretins că regretă fapta comisă.

Bărbatul a declarat și că și-a petrecut noaptea de după crimă în pădure, iar când a fost prins, se întorcea acasă pentru a se preda. „Știam că o să mă prindă”, a spus el.

Chică Roșa Maria Silvia (8 ani) a dispărut de acasă vineri seară, după ce a plecat la o rudă, dar nu a mai revenit. Fetița locuia în aceeași curte cu fratele concubinului mamei ei, cel care a omorât-o pe micuță. Anchetatorii suspectează că, înainte de a o ucide, bărbatul a și violat-o pe fetiță, pentru că atunci când au găsit-o era dezbrăcată și cu urme de sânge pe corp.

„Îl cunosc, aici a crescut, îl cunosc de mic. Nu aş fi crezut că e în stare chiar de asemenea lucruri. Era muncitor. Obişnuia să consume alcool şi chiar, din ceea ce ştiu eu şi din surse, aseară a consumat mult alcool pe la magazin, pe unde a mai fost. El era văcar, avea grijă de vacile comunităţii. E mare păcat, e un copil. Cred că toată lumea e traumatizată”, a spus un localnic despre criminal, potrivit Știrile Pro TV.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!