O femeie de 53 de ani sin SUA, Joyce Coffey, a fost arestată de 4 ori în 26 de ore, pentru că aculta muzică rock la maxim. Femeia Joyce Coffey, în vârstă de 53 de ani, asculta în locuinţa sa muzică rock cu difuzoarele la maxim, până când vecinii săi au ajuns la exasperare şi au chemat poliţia. Prima oară, femeia a scăpat doar cu o mustrare şi un avertisment verbal, dar după o oră poliţiştii au fost chemaţi din nou, iar femeia a fost arestată şi acuzată de comportament inadecvat, pentru că a refuzat să oprească muzica.

Joyce Coffey a fost, însă, eliberată în scurt timp şi amendată cu 500 de dolari, astfel că mai târziu, seara, poliţiştii au primit a treia reclamaţie, iar Joyce a fost arestată a doua oară şi eliberată contra sumei de 1.000 de dolari şi a primit interdicţie să mai asculte muzică, până a doua zi, la ora 10.

N-a durat mult însă. Cu toate că a declarat în scris că nu va mai face gălăgie, Joyce şi-a trezit din nou vecinii cu muzica, iar poliţiştii au intervenit din nou, în cursul nopţii. Unul dintre ei a auzit piesa "Highway to Hell" a trupei AC/DC în casa femeii, iar aceasta a fost arestată a treia oară şi reţinută într-o închisoare din Brentwood, SUA. Coffey a fost eliberată pe o cauţiune în valoare de 10.000 dolari şi i s-a interzis să asculte muzică înainte de ora 10.00 şi după ora 20.00, timp de un an de zile, perioadă de probă.

Când au crezut că femeia s-a potolit, poliţiştii au primit, a doua zi, după amiază, o nouă plângere din partea nepotului de 49 de ani al femeii. Acesta a declarat că venise acasă pentru a-şi lua câteva lucruri, iar Coffey s-a înfuriat, aruncând cu o tigaie spre el. Astfel, Joyce Coffey a fost arestată a patra oară. Ea a fost acuzată de agresiune şi pentru încălcarea eliberării condiţionate, fiind reţinută tot în Brentwood şi amendată din nou cu 10.000 de dolari.

(Sursa: Antena3)