Arhitecţii spanioli Jose Selgas şi Lucia Cano au vrut să dea un exemplu de bună convieţuire între natură şi arhitectură, aşa că şi-au făcut birourile firmei în mijlocul unei păduri din apropierea Madridului. Astfel, sediul firmei este unul lung şi îngust, realizat într-un soi de tub aerodinamic, îngropat pe jumătate în pământ, ca să acumuleze răcoare în zilele toride.

În loc ca imobilul să fie prevăzut cu pereţi laterali, tubul are o fereastră ridicată până în tavan, care face loc unei privelişti minunate spre cer şi spre vârful copacilor, asigurând în acest fel necesarul de lumină în birouri fără ca arhitecţii să mai aibă nevoie de o sursă artificială.

De asemenea, fereastra se poate ridica, permiţând aerisirea clădirii. Imobilul din mijlocul pădurii are parte de toate facilităţile unei clădiri moderne, inclusiv aer condiţionat.

Ineditele birouri au devenit repede faimoase în întreaga lume, mulţi utilizatori ai internetului declarându-se dornici să lucreze într-un astfel de sediu, atât de aproape de natură.