Centrul de Cultură al Judeţului Bihor (CCJB) în parteneriat cu Fundaţia Comunitară Oradea îi invită vineri pe doritori în Parcul Libertăţii, unde va avea loc un concurs de desene pe asfalt, iar elevii Şcolii de Arte "Francisc Hubic" vor oferi un spectacol de dans modern și balet și vor interpreta piese cunoscute la pian, chitară și voce.

Evenimentul denumit "Arta ne uneşte" se va desfăşura între orele 16 şi 20.

"Elevii noştri vor anima Parcul Libertăţii, le vor cânta vizitatorilor la pian, la chitară, iar spre seară câteva fete talentate de la secţia de canto vor interpreta şi câteva piese cunoscute. În plus, vom avea şi spectacole de balet şi dans modern", a spus Alina Orbai, profesoară de pian în cadrul şcolii "Francisc Hubic".

Cei care vor ajunge în parc vor putea admira și o expoziție de pictură, lucrările fiind realizate de elevii aceleiași școli. 

De la ora 16, în zona de lângă pianină, organizatorii îi vor aștepta pe micuții orădeni cu cretă colorată, aceștia urmând să participe la concursul desenelor pe asfalt, unde la final cele mai frumoase creaţii vor fi premiate cu diplome.

Organizatorii au mai transmis că evenimentul "Arta ne uneşte" urmăreşte să atragă comunitatea orădeană spre artă și natură.