Artistul fotograf Ovi D. Pop lansează săptămâna viitoare, marţi, 8 noiembrie, în sala mare a Primăriei Oradea, cea de-a treia ediţie a albumul său "Oradea mea", ce conţine 150 de imagini cu cele mai frumoase zone, clădiri sau monumente din urbe.

Noul album este format din fotografii realizate de artistul Ovi D. Pop cu aparatul de fotografiat sau cu drona din anul 2000 până în 2022.

"Multe noutăţi şi abordări fotografice diferite au fost introduse în carte. Albumul a apărut în vară, s-a şi vândut bine, dar o asemenea ediţie merită lansată oficial", a spus Ovi D. Pop.

"Oradea mea" este formată din 150 de fotografii care ilustrează străzi centrale, clădiri importante precum Teatrul Regina Maria sau Palatul Vulturul Negru ori monumente. 

Albumul va putea fi achiziţionat la Filarmonică în trei variante: cu copertă tare (80 lei), cu copertă moale (60 lei) sau cu copertă personalizată (90 lei).

În acelaşi loc şi în aceeaşi seară va avea loc şi premierea imaginilor care au impresionat juriul la Salonul de fotografie Varadinum 2022, organizat luna trecută de fotoclubul cu acelaşi nume din Oradea, unde Ovi D. Pop este fondator.  

"Vor fi prezentate pe un ecran toate imaginile premiate. În total, la salon au fost înscrise 186 de imagini realizate de artişti din 43 de ţări. Desigur, majoritatea nu vor fi prezenţi, ci le vom trimite noi premiile, prin poştă", a mai spus Ovi D. Pop.  

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!