Poliţiştii suceveni au întocmit portretele robot ale celor doi suspecţi în cazul dublului omor din localitatea Siret, pe baza declaraţiilor martorilor. Tragedia s-a produs în urmă cu o săptămână în localitatea suceveană Siret. O femeie şi fetiţa acesteia de 6 ani au fost împuşcate în cap, în locuinţa lor. Trupurile neînsufleţite au fost descoperite de către soţul femeii, care a sunat imediat la 112. Din ancheta poliţiştilor, pare că ar fi fost vorba de o reglare de conturi.

Primul suspect are următoarele semnalmente: vârsta 30-35 ani; înălţime aproximativă 1,80 m; constituţie corporală - solid; forma feţei dreptunghiulară, tenul măsliniu-deschis; nebărbierit cu păr facial până spre zona superioară a obrajilor; posibil să aibă un semn de formă ovală pe unul dintre obraji cu lungimea de aprox. 1 cm; părul negru, drept, des, scurt, cu linia de inserţie concavă; frunte uşor ridată, sprâncene groase; ochii de culoare albastru închis; nasul normal; gura de mărime mijlocie. Poziţia corpului dreaptă, spatele lat. Îmbrăcat cu geacă de culoare neagră (posibil fâş) cu fermoar negru; pantaloni largi de culoare închisă; pe cap purta un fes de culoare neagră, ţinută neîngrijită.

Cel de-al doilea bărbat este în vârstă de 40-45 ani; înălţime aproximativă sub 1,70 m; constituţie corporală -normală; tenul deschis, gălbui; faţă de formă rotundă, nebărbierit cu părul facial de culoare deschisă(roşcat); părul şaten, cu chelie frontală parţială; ochii de culoare căprui, întredeschişi; sprâncene foarte slab vizibile; nasul posibil cu deviaţie de sept; gura mică. Părea îmbătrânit prematur. Îmbrăcat cu o haină din doc de culoare gri închis spre verzui; pe cap căciulă din blană de culoare gri cu alb, ţinută neîngrijită.