Criza e doar pentru săraci! În cadrul unui team building de patru zile, bugetarii Agenţiei de plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (ADRP), aflate în subordinea Ministerului Agriculturii, au tras o petrecere de pomină unde au curs râuri de alcool, au chefuit, au dansat şi au organizat şi un karaoke, scrie Antena3.

În vreme ce Guvernul pedelist taie din salarii şi din pensii, 80 de persoane din cadrul agenţiei, plătite din banii românilor, au chefuit timp de patru zile în complexul Peştera, fieful senatorul PDL Valentin Calcan. În seara specială de karaoke, cei prezenţi au cântat imnul PDL din toţi plămânii.

Ca o ironie a sorţii, următoarea melodie a fost Sacrifice, iar chefliii au cântat despre cât de greu este să trăieşti în două lumi diferite.

Pentru a ajunge la complex, aflat la 1.600 de metri altitudine, în Parcul Naţional Bucegi, bugetarii au apelat la SUV-urile din dotare pentru a parcurge un drum forestier timp de o oră şi jumătate.

La întâlnire a participat şi preşedintele Consiliului Judetean Dâmboviţa, Florin Popescu.

Ministrul Agriculturii Mihail Dumitru a anunţat că va emite un comunicat pe tema întâlnirii de la complexul Peştera şi a precizat că din informaţiile sale şeful agenţiei nu ar fi participat la training. Totodată el a precizat că pentru organizarea evenimentului nu au fost folosiţi bani publici, ci bani europeni.

Angajaţii de la Agenţia de Plăţi pentru dezvoltarea Rurală s-au distrat la hotelul senatorului Valentin Calcan, lider de seamă al PDL. Deşi este un personaj politic necunoscut, Valentin Calcan are o avere impresionantă.

El este, din 2008, senator şi vice-preşedinte al organizaţiei PDL Dâmboviţa, iar în perioada 2000 - 2004, a fost deputat în Parlamentul României din partea social democraţilor.